back

12 листопада 2014

«Сила єдності – сила духу»


У читальній залі центральної районної бібліотеки працює постійнодіюча виставка друкованих матеріалів "Сила єдності – сила духу". Складається вона із трьох розділів.

Перший розділ "АТО – реалії сьогодення" містить матеріали про початок антитерористичної операції, сучасну ситуацію на сході України, карту подій АТО, інформацію про в’язниці, катувальні, концтабори, а також про місця тортур, розстрілів, масових поховань мирних мешканців Донбасу за матеріалами СБУ, пропозиції щодо облаштування державного кордону з РФ.

Другий розділ, під назвою "Герої нашого часу" пропонує матеріали про добровольчі формування, активно задіяні у зоні АТО, про воїнів-земляків з Чернігівщини, Корюківщини. Тут же користувачі можуть ознайомитися з інформацією про додаткові пільги для учасників АТО.

Третій розділ називається "Воїни доброї волі". Він розповідає про роботу благодійників, волонтерських організацій з надання допомоги солдатам у зоні АТО.

Матеріали виставки постійно оновлюються, тому кожний бажаючий може з ними ознайомитись, а також доповнити виставку новими матеріалами.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації за повідомленням
Центральної районної бібліотеки

вапр
ууц
цуе
еку
паврва