back

ПРИВІТАННЯ З ВЕЛИКОДНЕМ

18 квітня 2009

Шановні жителі Корюківщини !

Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння ! У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. І не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією.

Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Тож направимо наші молитви на добрі справи і світлі помисли.

Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував вас і ваші родини, давав силу, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України. Нехай Господь наділить кожного з вас, шановні земляки, щедрими дарами Божої благодаті !

Христос воскрес !

вапр
ууц
цуе
еку
паврва