back

9 жовтня - Всесвітній день пошти

07 жовтня 2022

 

9 жовтня професійне свято відзначатимуть працівники поштового зв’язку. Та оскільки цього року  свято припадає на вихідний день, то вітання до поштовиків линуть вже сьогодні, у переддень професійного свята.

 

Привітати поштовиків з їхнім професійним святом у відділення сьогодні завітали  начальник районної військової адміністрації Іван Ващенко, голова районної ради Віктор Чернуха та секретар міської ради Анастасія Плющ.

 

Вони  відзначили  вагомий внесок поштарів у період окупації, коли працівники не полишали свою роботу навіть у такий складний для нашої держави час.

 

Щирі слова подяки,  побажання міцного здоров’я, невичерпної наснаги, миру та успіху у важливій для суспільства справі звучали від керівників району.

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток поштової галузі та з нагоди професійного свята кращі працівники  відділення поштового зв’язку відзначені почесними відзнаками.

 

 

Шановні працівники пошти!

 

Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір. Нехай листи вчасно приходять, хай життя радує приємними посилками і радісними телеграмами. Бажаємо міцного здоров’я, вагомих професійних успіхів, реалізації планів, щастя, миру та благополуччя!

вапр
ууц
цуе
еку
паврва