back

Про організацію суспільно-корисних робіт у районі обговорено на нараді в райдержадміністрації

27 вересня 2022

 

Питання організації суспільно-корисних робіт у Корюківському районі обговорено на нараді у районній військовій адміністрації 26 вересня поточного року  під головуванням начальника районної військової адміністрації Івана  Ващенка.

 

Керівники філій  центрів зайнятості зазначили, що вирішуючи проблеми зайнятості жителів  району, центри зайнятості постійно співпрацюють з органами місцевого самоврядування.

 

Громадські та інші роботи тимчасового характеру є засобом реалізації політики зайнятості населення, що допомагає зняти соціальну напругу на ринку праці, сприяти соціально-економічному розвитку району, а також забезпечити трудову адаптацію безробітних і бути для них  джерелом доходу у  скрутний з матеріальної точки зору період. Організація громадських робіт надає місцевим громадам можливість виконувати роботи, що відповідають потребам територіальної громади, залучати безробітних до виконання суспільно корисних робіт.

 

Протягом останніх років громадські роботи проводяться переважно з благоустрою та озеленення територій населених пунктів, об’єктів соціальної сфери, кладовищ, зон відпочинку й туризму, придорожніх смуг.

 

З представниками військового командування району, які були присутні на нараді, обговорено питання тісної співпраці при залученні осіб, що зареєстровані в центрах зайнятості до суспільно-корисних робіт з інженерного  обладнання територій району, що прилягають до кордону із країною-агресором.

 

 
 
 
 
 
вапр
ууц
цуе
еку
паврва