back

Робочий візит В'ячеслава Чауса до Сосницької громади

04 серпня 2022

Сосницьку громаду з робочим візитом відвідали начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус, заступники начальника ОВА Жанна Шерстюк, Дмитро Синенко, керівники окремих структурних підрозділів ОВА.

 

Спільно із начальником Корюківської районної військової адміністрації  Іваном Ващенком, головою Корюківської районної ради Віктором Чернухою та Сосницьким селищним головою Андрієм Портним ознайомилися з роботою одного  із підприємств громади, яке займається виробництвом підіймального та вантажно – розвантажувального устаткування. 

 

Відвідали медичні установи та заклади освіти громади, обговорили із його керівниками стан підготовки до осінньо-зимового періоду, оглянули облаштування укриттів.

 

В ході визіту також було ознайомлено зі станом будівельних робіт на важливому логістичному об’єкті, який розміщений на території громади.

 

Для покращення надання послуг вразливим категоріям населення очільник області вручив велосипеди  працівникам соціальної сфери громади.

 

Під час візиту начальник ОВА провів у приміщенні Сосницької селищної ради  робочу нараду із начальниками районних військових адміністрацій, керівниками структурних підрозділів ОВА, представниками силових структур та підрозділів ЗСУ, головами територіальних громад.

 

Під час наради обговорили: стан справ в Корюківському  районі, безпекові питання, виконання місцевих бюджетів Корюківського району за І півріччя 2022 року, підготовку об’єктів ЖКГ до осінньо-зимового періоду, стан виконання робіт з відновлення зруйнованих, внаслідок військової агресії, об’єктів, проведення ремонтів доріг, підготовку до навчального року, інші проблемні питання та пошуки шляхів їх вирішення.

 

Іван Ващенко, начальник Корюківської РВА, презентував основні напрямки діяльності  району та детально зупинився на співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування по забезпеченню життєдіяльності населення району в період військової окупації.

 

Виступаючи перед керівниками громад і району, В’ячеслав Чаус акцентував увагу саме на безпеці – територіальній, продовольчій, техногенній та окреслив основні пріоритетні завдання, які повинні бути першочергово на порядку денному.

 

 

 

 

 
вапр
ууц
цуе
еку
паврва