back

20 червня завершується додатковий період реєстрації для участі у НМТ - Шкарлет

20 червня 2022

 

20 червня завершується додатковий період реєстрації для участі у НМТ — Шкарлет

 

20 червня завершується додатковий період реєстрації для участі у національному мультипредметному тесті (НМТ). Про це нагадує міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

 

Щоб узяти участь у додатковій сесії НМТ, вступники мають не лише створити реєстраційні картки, але й надіслати комплект необхідних документів до відповідних регіональних центрів до 27 червня.

 

За даними Українського центру оцінювання якості освіти, від початку додаткового періоду було створено понад 16 тисяч реєстраційних карток. Однак на сьогодні зареєстровані тільки 763 учасники, які надіслали документи для участі в НМТ, повідомив міністр.

 

“Якщо наразі немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, що зазначена в реєстраційному повідомленні”, — зазначив Шкарлет.
 

Учасники, які до 27 червня не надішлють комплекти реєстраційних документів на електронну адресу, вказану в реєстраційному повідомленні, не матимуть змоги взяти участь у НМТ.

 

Тестування у додатковій сесії НМТ відбудеться з 16 до 20 серпня.

 

Довідка. НМТ – комп’ютерний онлайн-тест, що складається з трьох блоків: українська мова, математика та історія України. Тест міститиме по 20 завдань з кожного блоку, виконати які потрібно за 120 хвилин.

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва