back

Інформація від Корюківського РВ ГУ ДСНС у Чернігівській області станом на ранок 20 червня

20 червня 2022

    

 На території району за добу групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ДСНС не залучались.

 

За останню добу в районі зареєстровано 2 пожежі:

19 червня  сталася пожежа сміття на відкритій території на площі 20 м. кв.  в с.Низківка Сновської територіальної громади та пожежа господарчої будівлі в с.Чорнотичі Сосницької територіальної громади. В результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі та речі домашнього вжитку.

 

Через водопілля на р. Десна залишається ускладненим транспортне сполучення в межах Сосницької ТГ, - призупинено функціонування паромної переправи у напрямку с. Пекарів, с. Кнути, с. Костирів, с. Синютин (рух транспорту здійснюється через Коропську ТГ, Новгород-Сіверського району), перелито проїзну частину автодороги Сосниця-Шаповалівка та автодороги Сосниця-Пекарів-Шабалинів.

 

Для перевезення населення залучено човен та особовий склад 10 ДПРП смт Сосниця (за добу перевезення не здійснювались, загалом перевезено - 480 осіб).

 

19.06.2022 року о 20 год. 04 хв. на пункт зв’язку 10 ДПРП (смт Сосниця) надійшло повідомлення про виявлення артилерійського снаряду 45 мм  в господарстві мешканця  с.М.Устя Сосницької територіальної громади.

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва