back

Робоча нарада в райдержадміністрації

20 січня 2022

 

Сьогодні, 20 січня, керівник апарату райдержадміністрації ОЛЕКСАНДР БЕЗНІСЬКО за участю в.о.голови райдержадміністрації АНЖЕЛИ ЮЩЕНКО та заступника голови райдержадміністрації ОЛЕКСІЯ МОТЧАНОГО провів нараду із працівниками апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

Головний   спеціаліст  із   запобігання та виявлення   корупції апарату  райдержадміністрації ЄВГЕНІЯ РЯБЕЦЬ ознайомила присутніх зі змінами, які стосуються декларування доходів та  з оновленою редакцією роз’яснень НАЗК щодо декларування 2022. 

 

ІРИНА НОГА, начальник відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації, звернула увагу присутніх на необхідності дотримання графіку відпусток на 2022 рік  та проходження навчання державних службовців відповідно до індивідульних програм підвищення рівня професійної компетентності  на поточний рік.

 

Начальник відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та цифрового розвитку  апарату  райдержадміністрації НАТАЛІЯ НОСОВЕЦЬ  наголосила на необхідності наповнення актуальною інформацією офіційного вебсайту райдержадміністрації та оновлення його рубрик.

 

За підсумками наради надані доручення відповідальним працівникам райдержадміністрації.

 

 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва