back

Осінній призов 2021: обговорено основні питання якісної організації призову в Корюківському районі

15 вересня 2021

 

  15 вересня під керівництвом в.о.голови райдержадміністрації Анжели ЮЩЕНКО відбулась робоча зустріч з начальником Корюківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігорем БАТЮКОМ щодо підготовки та проведення осіннього призову громадян на строкову військову службу на території району та можливості вирішення проблемних питань.

  Участь у зустрічі взяла також головний спеціаліст сектору цивільного захисту,  оборонної роботи Корюківської райдержадміністрації  Людмила ПРИМАЧОК.

  Під час зустрічі були розглянуті питання виконання планового завдання по проведенню цьогорічного осіннього призову на строкову військову службу та залучення військовозобов’язаних до служби у Збройних Силах України за контрактом.

  Так, Ігор БАТЮК поінформував  про проблемні питання, які виникають в ході підготовки до проведення осіннього призову громадян у районі. Здійснення медичного обстеження, тестування на COVID призовників один із головних етапів проведення чергового осіннього призову громадян на строкову військову службу.

  Виконання завдань залежить від відповідального підходу на місцях. Насамперед має бути стовідсоткове оповіщення призовників, також важливий аспект – злагодженість дій і порядок організації підготовчих заходів. Інший – ефективна робота медичних комісій. І не менш важливе відповідальне ставлення громадян призовного віку до обов’язку проходження строкової служби», – зазначила Анжела ЮЩЕНКО.

  Зокрема, під час зустрічі йшлося і про функціонування та розміщення підрозділу територіальної оборони в районі.

 

За повідомленням сектору з питань

цивільного захисту, оборонної роботи

райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва