back

День фізичної культури і спорту у громадах

13 вересня 2021

 

   В суботу, 11 вересня 2021 року, в м. Мена на території спортивного комплексу «Колос» відбулося чудове свято спорту – змагання з міні-футболу серед учнів закладів загальної середньої освіти Менської громади

   Турнір приурочений до Дня фізичної культури і спорту та в рамках проведення Спартакіади серед закладів загальної середньої освіти Менської міської територіальної громади.

 

   У Корюківці  відбувся футбольний матч серед ветеранів. Перед початком за активну участь у спортивних змаганнях, велопробігах, популяризації здорового способу життя Корюківською міською радою  вручено Почесні грамоти Доценку Віталію та Іващенко Роману.

 

   Традиційний Довженківський шаховий турнір відбувся у Сосниці. А кращі футбольні команди зійшлися у двобої на футбольному полі.

   З нагоди Дня фізкультури і спорту на стадіоні у Сновську відбулися урочистості  з нагородженням кращих спортсменів і тренерів-викладачів.

   Привітати їх прийшли міський голова Олександр Медведьов та перший заступнки міського голови Павло Мірошниченко. На трибунах стадіону зібралися і діти, і їхні батьки.

 

    Вітаємо  спортсменів,  тренерів, ветеранів та шанувальників спорту зі святом, зичимо здоров’я, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих успіхів!

 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва