back

"Чернігівгазу" потрібні кадри

26 липня 2021

  Про це повідомили безробітним під час презентації роботодавця, яка відбулася 22 липня у Чернігівському міському центрі зайнятості. Учасниками заходу стали близько 30 шукачів роботи.

  Представники ПАТ «Чернігівгаз» розповіли присутнім, що підприємство є одним з найбільших в області, яке розподіляє, транспортує і постачає газ організаціям та населенню. Крім цього, воно забезпечує безаварійну експлуатацію та безперебійну роботу систем газопостачання, надає послуги по газифікації, обслуговує газове обладнання, реалізує скраплений і стиснений газ.

  У штаті компанії налічується понад 1800 працівників, зокрема по роботі зі споживачами, чергові аварійно-диспетчерської служби, фахівці-експлуатаційники, які обслуговують підземні газопроводи, споруди, внутрішньобудинкові мережі і газове обладнання.

  Підприємство час від часу потребує нових кваліфікованих кадрів. Наразі ПАТ «Чернігівгаз» потрібні слюсарі - з обслуговування внутрішньобудинкових мереж та з обслуговування зовнішніх газових мереж.

  Шукачі роботи отримали вичерпні відповіді на свої запитання, зокрема щодо умов праці, вимог до персоналу та розміру заробітної плати. Тих, хто зацікавився пропозиціями роботодавця, запросили на співбесіду.

  За більш детальною інформацією звертайтесь до міського центру зайнятості та безпосередньо до роботодавця.

 

За інформацією Чернігівського

обласного центру зайнятості

вапр
ууц
цуе
еку
паврва