back

Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

18 червня 2021

 

   Щорічно у третю неділю червня всі українські медики відзначають професійне свято – лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари, – всі, хто стоїть на сторожі людського здоров’я.

   День медика – чудова нагода ще раз подякувати нашим медикам за їх сумлінну та невтомну працю, адже переоцінити величезну роль медиків неможливо.

   І сьогодні, в Корюківському міському будинку культури відбулось почесне зібрання, на якому керівництво району і міста, міських медичних закладів, представники АТ «Слов’янські шпалери – КФТП» напередодні свята вітали  медичних працівників.

   Цю професію обирають за покликом душі, тільки людина з великим серцем здатна присвятити своє життя медицині, віддати всі свої знання та всі свої сили благородній справі – збереженню здоров’я та спасінню життя інших. Цілодобова праця, мужність та стійкість, доброта та самовіддача медиків – запорука доброго здоров’я ще до моменту народження дитини і протягом усього життя людини – такі слова звучали із вуст виступаючих.

   За віддану працю, сумління та щире серце, за вагомий внесок у розвиток медицини кращим працівникам медичної галузі вручені відзнаки районної державної адміністрації, районної та міської рад, АТ «Слов’янські шпалери – КФТП», міських медичних закладів, профспілки медичних працівників.

   В ході заходу присутні мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні колективів художньої самодіяльності міського будинку культури.

   Шановні медики! Від всього серця вітаємо зі святом! Бажаємо міцного здоров’я! Щастя вам і вашим родинам! Професійних звершень, успіхів у роботі та натхнення в усіх улюблених справах!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва