back

У Холминській територіальній громаді відкрито ЦНАП

10 червня 2021

 

   Він обслуговуватиме майже п’ять тисяч мешканців громади . Допомогу в інституційному створенні, устаткуванні робочих місць, меблями та ІТ технікою громаді надала Програма «U-LEAD з Європою».

   Право перерізати символічну стрічку було надано першому заступнику селищного голови Холминської селищної ради Олегу Василенко. Відтепер мешканці Холминської ТГ зможуть швидко в сучасних та комфортних умовах отримати більше 100 видів послуг, які супроводжують людину від народження до кінця її життя. Особливу увагу приділяється соціальному напрямку роботи. Зокрема, саме тут тепер можна буде оформити субсидію, допомогу при народженні дитини, подати документи для перерахунку пенсії та інше.

   Приміщення адмінцентру обладнане стендами, на яких розміщені інформаційні та технологічні картки, зразки заповнення заяв, перелік послуг, наявна нормативна база. Також у центрі надання адміністративних послуг створено місце для самообслуговування, є зона очікування та дитячий куточок. Також в Холминській ТГ є віддаленні робочі місця в с. Козилівка та с. Радомка.

   Хочемо подякувати всім, хто працював над наближенням адміністративних послуг до мешканців громади, а саме: регіональному спеціалісту команди з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» Марині Велітченко, голові попереднього скликання Холминської селищної ради Олександру Шевчику, депутату Холминської селищної ради Ірині Деньгуб та селищному голові Василю Чеботарю.

   Тож чекаємо, Вас, у центрі надання адміністративних послуг Холминської селищної ради. Будемо раді допомогти у вирішенні Ваших питань.

 

 

Джерело: Холминська ОТГ  https://www.facebook.com/holmynska.gromada/posts/1256469284803569

вапр
ууц
цуе
еку
паврва