back

Тринадцять жінок з Чернігівщини отримали звання "Мати-героїня"

17 травня 2021

 

Державну нагороду — почесне звання «Мати-героїня»  14 травня отримали тринадцять жінок Чернігівщини, які виховують п’ять і більше дітей.

— Ця нагорода є високою оцінкою з боку держави нелегкої материнської праці. Здавна багатодітні родини є гордістю України, адже діти – найцінніше, що є в кожної держави, це її майбутнє. Народити та достойно виховати п’ятьох і більше дітей — це неймовірна праця. Тож я бажаю вам довгих років життя, здоров’я і наснаги, любові та добробуту, успіхів та щасливої долі для ваших дітей, — зауважила заступниця голови Чернігівської облдержадміністрації Олена Дума та урочисто вручила державну нагороду — почесне звання «Мати-героїня» жінкам Чернігівщини, які виховують п’ять і більше дітей.

 

Учасниці заходу подякували керівництву ОДА за підтримку.

— Діти - це найбільший скарб і я вдячна Богу, що в мені їх п’ятеро. Але це і повсякденна важка праця, адже кожному треба дати дорогу в життя. Дякую обласній адміністрації за підтримку жінок Чернігівщини, які виховують п’ять і більше дітей. Ваша увага та державна нагорода додає сил та наснаги, — зазначила Ольга Куценко, мати п’ятьох дітей.

Згідно з Указом Президента України, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання «Мати-героїня» присвоєно і двом жителькам Корюківського району:

Гречкосій Ларисі Сергіївні — матері п’ятьох дітей, с. Синявка, Менської ОТГ;

Пономаренко Ользі Миколаївні — матері п’ятьох дітей, с. Бірківка, Менської ОТГ.

 

Корюківська районна державна адміністрація приєднується до привітань та бажає Вам і Вашим родинам міцного здоров'я і достатку! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим і щирим словом, віддаючи батькам ту любов, з якою їх зростили і виховали!
 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва