back

"Обирай майбутнє-живи та працюй в Україні"

13 квітня 2021

 

таку тему профорієнтаційного вебінару запропонували учням 9-А класу Менської гімназії та їх вчителів фахівці Менської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

В ході вебінару фахівець служби зайнятості Зоя Ганнущенко ознайомила школярів із поняттям професія та спеціальність, класифікацією професій, переконаннями, які заважають при виборі професії, розповіла як правильно вибрати професію застосовуючи формулу «Хочу. Можу. Треба», про можливість проходження безкоштовного тестування на «Платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри», результати якого допоможуть зорієнтуватися при виборі майбутнього фаху.

Учні «занурилися» у світ майбутнього, адже стрімкий розвиток техніки і технологій зумовлює суттєві зміни в організації виробництва товарів, надання послуг, появу нових сфер діяльності.

На завершення заходу фахівець наголосила, що для досягнення успіху в сучасному світі, треба бути готовим до опанування нових навичок, розуміти тенденції й динаміку ринку праці та побажала учасникам успіхів знайти професію, яка би приносила радість у житті!

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва