back

Офіс Президента, Уряд, представники Верховної Ради та експертне середовище об’єдналися на Всеукраїнському форумі" Україна 30.Інфраструктура"

23 лютого 2021

 

Впродовж трьох днів, до 24 лютого, на форумі будуть обговорюватися теми відновлення існуючої інфраструктури та розбудову нової. 

Пропонуємо ознайомитися з виступами першого дня Всеукраїнського Форуму «Україна 30. Інфраструктура»:

Президент: Інфраструктура – це ставлення держави до своїх людей

Президент Володимир Зеленський під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Інфраструктура» окреслив основні напрямки розвитку та розбудови інфраструктури для перетворення України на країну, комфортну для людей.

 

Детальніше: https://oda.cg.gov.ua/index.php?id=422285&tp=page

 

Повний виступ Глави держави: https://fex.net/ru/s/8z0lxsv

 

Доступна іпотека, авіахаби і ще більше доріг: Кирило Тимошенко розповів про плани «Великого будівництва» на 2021 рік

Програма «Велике будівництво» у 2021 році бере курс на довгострокові інвестиції в інфраструктуру. Цьогоріч вона буде розширена на такі напрями: доступне іпотечне кредитування та фінансовий лізинг, розбудова регіональних авіахабів, створення державного авіаперевізника, розвиток мережі приміських експресів та швидкісних потягів, ремонт і розбудова доріг та соціальної інфраструктури. Також цього року стартує проєкт «Велика реставрація» культурних пам'яток України.

Детальніше: https://oda.cg.gov.ua/index.php?id=422306&tp=page

 

Олексій Чернишов: 500 об’єктів соціальної інфраструктури увійшли в Програму «Велике будівництво» в 2021 році

Програма Президента «Велике будівництво» не зупиняється, а навпаки — активно розвивається. Цього року сектор соціальних об’єктів програми розширений проєктами будівництва та відновлення лікарень і об’єктів культури.

 

Детальніше: https://oda.cg.gov.ua/index.php?id=422308&tp=page

 

Нагадуємо, що дивитися онлайн-трансляцію форуму можна  на сайті https://ukraine30.com/on-line/, також прямі трансляції проходитимуть на каналі у ютубі: (https://www.youtube.com/channel/UC7ThkuaEYwKIoKWWBKN3Hmw) та інших соціальних мережах.

 

Приєднуйтесь:

вапр
ууц
цуе
еку
паврва