back

Відбулось засідання Громадської ради при районній державній адміністрації

30 квітня 2020

 

Сьогодні, 30 квітня , за участі голови райдержадміністрації Володимира Полубня відбулось чергове засідання Громадської ради при Корюківській райдержадміністрації.

Провела засідання голова Громадської ради Валентина Погребна.

Учасники заходу розглянули ряд питань суспільного характеру, а саме про модернизацію первинної ланки медичної допомоги центральної районної лікарні (інформувала Лещенко Світлана – головний лікар КНП КЦПМСД ).

Про функціонування закладів культури в територіальних громадах району (інформував Чорний Сергій – начальник відділу освіти, культури та туризму райдержадміністрації).

Наступним питанням, винесеним на розгляд членів ради, було інформування членів Громадської ради про свою діяльність в напрямку розвитку нашого суспільства.(інформували Бабич Сергій - керівник Корюківської районної спілки ветеранів Афганістану, Онищук Володимир - голова Корюківської міської молодіжної громадської організації "Альтернативи" , Клименко Олена - виконавчий директор Корюківського районного громадського благодійного фонду "Здоров’я")

Щодо дати другого засідання, було винесене рішення членів ради провести його у липні 2020 року. Члени ради також визначились з переліком питань, які будуть розглядатись на наступному засіданні.

Підводячи підсумки засідання, Валентина Погребна закликала членів Громадської ради до співпраці та активної участі у суспільному житті Корюківщини.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва