<<<1 - 11 з 555>>>


21 Грудня 2019 09:39Привітання

 Шановні працівники енергетичної галузі !

    Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня енергетика.
    Символічно, що свято відзначається 22 грудня – у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і міста та села запалюють вогні, немов нагадуючи про свято енергетиків, які щоденною працею  вселяють впевненість у тому, що у наших оселях буде світло, тепло і затишно.
    Від вашого професіоналізму та відповідальності залежить стабільна робота економіки та якість побуту наших громадян.
    Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків під мирним небом України.

  Міський голова                                                         Тетяна Ковчежнюк

19 Грудня 2019 10:39Оголошення

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ      

       Міська рада надає для обговорення проєкт   рішення  сесії  міської ради «Про затвердження Регламенту роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Бобровицької міської ради (в новій редакції).
          Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються міською радою протягом 30 днів з дня оприлюднення за адресою: 17400, м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46  Бобровицька міська рада (телефон для довідок  2-52-84).
З прєктом рішення та  аналізом регуляторного впливу до нього можна ознайомитися в розділі «Регуляторна діяльність» на сайті Бобровицької міської ради за посиланням https://bobrovycka-gromada.gov.ua.  

Міська рада

18 Грудня 2019 13:32Подія

Змагання відкритого чемпіонату Бобровицької міської ради з настільного тенісу.

    У спортивному залі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, 14 грудня, відбувся відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти другої групи.  У змаганнях  брали участь 9 команд Бобровицької міської ради.
     У підсумку змагань серед дівчат перемогу здобула Юлія Красноок Старобасанський ЗЗСО І-ІІ ступенів, друге місце виборола  Ірина Кубрак Макарівський ЗЗСО І-ІІ ступенів, третє місце у  Каріни Твердомед Олександрівський  ЗЗСО  І–ІІ ступенів.
    Серед  юнаків чемпіоном став Дмитро Лепеха Старобасанський ЗЗСО І-ІІ ступенів, ІІ місце у Валентина Шумейка  з Горбачівського

18 Грудня 2019 10:11Подія

Нарада з в.о. старостами.

17 грудня 2019 року у великому залі адмінприміщення була проведена нарада звиконуючими обов’язки старост. На порядку денному висвітлені такі питання :

- Заходи щодо дотримання правил пожежної безпеки при організації та проведенні новорічних та різдвяних свят.

- Контроль застаном пожежної безпеки.

Перед присутніми з інформацією виступивІгорЄременкопровіднийінспектор Бобровицького РВ УДСНСу Чернігівській області.

Доповнив дану інформацію Валерій Байдюк головний спеціаліст з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту відділу житлово - комунального господарства Бобровицької міської ради.

За результатами наради віддано відповідні

18 Грудня 2019 08:39Подія

Відбулося засідання виконавчого комітету

     17 грудня 2019 року міський голова Тетяна Ковчежнюк провела засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради.
    До участі в засіданні виконкому були запрошені члени виконкому, керівники структурних підрозділів  виконавчого комітету, представники зацікавлених підприємств і організацій міста.
    Начальник фінансового управління Вікторія Грабова проінформувала присутніх про проєкт бюджету Бобровицької міської об’єднаної громади на 2020 рік.
   Члени виконавчого комітету розглянули Програму забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами на 2020-2021 роки, погодили орієнтований план роботи виконавчого комітету  міської ради на 2020 рік.
    Решта, розглянутих питань, стосувались нагальних потреб

16 Грудня 2019 22:36Привітання

Вітаємо працівників державної виконавчої служби з професійним святом!

    Роль державного виконавця складна, і разом з цим, відповідальна, оскільки потребує виняткового професіоналізму та надзвичайної відданості справі. Від вашої компетентності, сумлінності та неупередженості залежить своєчасність і повнота виконання судових рішень, а відтак – забезпечення дотримання прав та свобод громадян.
    Бажаю нових професійних звершень та успіхів у справі служіння закону та громадянам. Нехай мир і злагода панує у ваших оселях.

Міський голова                                                                 Тетяна Ковчежнюк    

13 Грудня 2019 15:55Подія

Урочисте відкриття дитячого садочка «Струмочок» у селі Петрівка

     У Бобровицькій  ОТГ   свято – відкриття закладу дошкільної освіти «Струмочок» у Петрівському старостинському окрузі. Ця довгоочікувана подія стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків. Його  не було в селі більше 20 років. Тож багато з тих, хто мав би відвідувати ЗДО, та не судилося,  вже й школу закінчили і своїх дітей мають. Отже нинішній малечі пощастило – частину приміщення школи відремонтували, обладнали під сучасний дошкільний заклад створивши затишну, по справжньому казкову оселю для малят.

Дитячий садочок гостинно відкрив свої двері для п’ятнадцяти найменших жителів.

Розділити радість з мешканцями, привітати їх із радісною подією завітали міський голова Тетяна Ковчежнюк, голова  райдержадміністрації

13 Грудня 2019 15:54Оголошення

Бобровицька міська рада повідомляє,
що 24 грудня
  2019 року об 11 годині у адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46 відбудеться  засідання 26 сесії 7 скликання. На сесію запрошуються: депутати міської ради, в.о.старости, керівники установ, організацій.

Питання для розгляду:

1. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури та спорту на підвідомчій території Бобровицької міської ради на 2019-2020 роки.
2. Про внесення змін до рішення 5 сесії Бобровицької міської ради 7 скликання від 20.04.2018 р. № 149-5/VII.
3. Про внесення змін

13 Грудня 2019 09:47Привітання

    Щорічно, 15 грудня, Україна відзначає День працівників суду. Вітаємо з професійним святом тих, чия самовіддана праця спрямована на утвердження принципу верховенства права та справедливості. Від вашої відповідальності та професіоналізму значною мірою залежить підвищення ефективності правосуддя та зміцнення його авторитету в Україні.

    Тож нехай на вашій ниві служіння закону будуть вагомі професійні здобутки, а ваш трудовий та життєвий шлях завжди супроводжуються довірою громадян.

    Зичу і надалі віддано служити закону,  з невичерпною енергією, наснагою та витримкою! Нехай вас завжди та в усьому супроводжує успіх! Ще раз зі святом Вас - з Днем працівника суду.
   Міський голова                                           Тетяна Ковчежнюк

12 Грудня 2019 15:45Привітання

Шановні ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС!

14 грудня в Україні відзначається День ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.

Чорнобиль назавжди залишиться великою трагедією, але він завжди буде й символом безмежної мужності наших земляків

Щира вдячність вам і глибока повага. Зичу міцного здоров’я і родинного затишку. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

Міський голова                                                    Тетяна Ковчежнюк

12 Грудня 2019 15:26Подія

«Розумовські зустрічі» у м.Чернігові

     12-13 грудня 2019 року в Чернігові розпочалася традиційна VIII міжнародна науково-практична конференція “Розумовські зустрічі”, участь у якій від Бобровицької громади бере заступник міського голови Лариса Петько та начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи Інна Овдій.

Учасники зустрічі  — науковці, освітяни, представники органів місцевого самоврядування,громадські активісти, в тому числі з Білорусі, Польщі та майже всіх областей України — зібралися на захід, який організований Чернігівський центр підвищення кваліфікації спільно із Сіверським інститутом регіональних досліджень за підтримки Фонду Ганса Зайделя та сприяння Чернігівської облдержадміністрації та обласної ради.

Формат 

<<<1 - 11 з 555>>>