<<<1 - 11 з 2489>>>


01 Травня 2024 16:49

На порядку денному – взаємодія з органами місцевого самоврядування щодо утвердження української національної та громадянської ідентичності

1 травня представники Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА взяли участь у всеукраїнській установчій робочій онлайн-зустрічі з питань розвитку діяльності з утвердження української національної та громадянської ідентичності, ініційованій громадською організацією «Платформа Публічної Дипломатії». Мета зустрічі – обговорення формату взаємодії з представниками органів місцевого самоврядування, зокрема щодо презентації результатів дослідження «Національна ідентичність молоді в Україні», а також обговорення подальших планів у цьому напрямі.

Під час

30 Квітня 2024 14:44

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Чернігівську область представляли чотири спортсмени спортивного клубу «Чернігів-Щит», які за результатами поєдинків на татамі та в ринзі здобули дві срібні та чотири бронзові медалі, що в свою чергу забезпечили нашій області 10-те рейтингове місце серед учасників з 21 області України

Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації вітає спортсменів з гарним виступом на чемпіонаті.

30 Квітня 2024 10:58

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

У перший день змагань Ангеліна ШЕПЕЛЬ зайняла 1 місце зі штовхання ядра 3 кг, серед дівчат категорії U18, з результатом 17м 62см та встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років. Тренери Таратухіна Н.П., Сухоносов С.І.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації вітає Ангеліну та її тренерів з блискавичним виступом на змаганнях.

30 Квітня 2024 10:07

Стартував конкурс на здобуття Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» – 2024

Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголошує конкурс на здобуття Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» у 2024 році.

Метою Премії є підтримка творчих діячів, відзначення авторів, видавництв, представників творчої спільноти, які зробили значний внесок у популяризацію української книжки, популяризація творчості, утвердження високих мистецьких стандартів у національному письменстві і літературній критиці, створення умов для творчого зростання.

На здобуття Премії висуваються оригінальні книжкові видання видані українською мовою протягом останніх трьох років в Україні.

Видання, висунуті на здобуття премії, мають бути змістовними та видані на високому естетичному, художньому та поліграфічному

25 Квітня 2024 12:36

Що варто знати про Коаліцію ветеранських просторів?

Ветерани відрізняються сильним братерським і сестринським духом, міцною ідентифікацією зі своєю спільнотою та схильністю більше довіряти тим, хто пройшов через війну. Тому підхід «рівний — рівному» є найкращим у питаннях надання підтримки.

Ветеранські хаби, організовані «своїми» і для «своїх», — це місця, де захисники і захисниці знайдуть розуміння їхніх потреб і проблем, можуть поділитися наболілим, а також отримати допомогу. На базі таких майданчиків працюють уже перевірені фахівці: психологи, юристи, волонтери, яким довіряє ветеранська спільнота і до яких варто звертатися.

За матеріалами Всеукраїнської програми
 ментального здоров’я «Ти як?»

24 Квітня 2024 16:14

23 квітня 2024 року відбувся Х Всеукраїнській форум взаємодії та розвитку у Чернігівській області

Основна мета заходу – досягнення цілей сталого розвитку, оперативної соціальної взаємодії: неурядових організацій та об’єднань, громад, медіа, бізнесу, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, участі молоді у відновленні України, залучення громадян та створення додаткових можливостей в усіх сферах життєдіяльності країни.

З вітальним словом до учасників Форуму звернувся В’ячеслав Голуб – заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації. У своєму виступі він акцентував увагу

24 Квітня 2024 14:23

Онлайн- курс «Історія українського громадянського суспільства»

Фондом Східна Європа спільно з Українським інститутом створено онлайн- курс «Історія українського громадянського суспільства» на Освітній онлайн- платформі Зрозуміло!

Онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства» про суспільно-політичні події та процеси на шляху становлення українського громадянського суспільства.

Цей курс створений для представниць і представників громадського сектору, органів

21 Квітня 2024 14:27

Команда Чернігівської області зайняла 3 командне місце на Чемпіонаті України з панкратіону

Цими вихідними в Білій Церкві відбувся Чемпіонат України з панкратіону серед юнаків, кадетів та юніорів 2009-2010 рр.н., 2007-2008 рр. н., 2004-2006 рр. н.

Чернігівську область представляли вихованці обласної федерації панкратіону, Спортивний клуб «Рукопашний бій»      м. Чернігів та ДЮСШ «Авангард» Чернігівської міської ради.

Маємо такі результати:

2007-2008 рр.н.:

  • Стеценко Єгор 3 місце;
  • Лобунько Олександр 3 місце;
  • Корма Катерина 3 місце;
  • Новик Костянтин 3 місце;
  • Ковбаса Данило 2 місце

2006-2004 рр.н.;

  • Книр Гліб 3 місце;
  • Книр Гліб (фул.) 3 місце;

Тренер Олег Пищенко

2009-2010 рр.н.:

  • Самоненко Максим 3 місце;
  • Жерденко Олег 3 місце;

2004-2006 рр.н.;

18 Квітня 2024 16:05

Платформа допомоги врятованим

В Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців/-ок, постраждалих внаслідок війни - Платформа допомоги врятованим  https://www.help-platform.in.ua/

 На Платформі зібрана інформація про всі ключові перевірені сервіси фахової соціально-психологічної, юридичної, інформаційної підтримки під час війни.

Ініціативи, розміщені на cайті спрямовані на допомогу українцям як в Україні, так і за її межами. Ви можете простіше і швидше зв'язатися з потрібним сервісом, де б Ви не перебували.

 Всі сервіси конфіденційні та безоплатні.

Платформа допомоги врятованим створена за ініціативи Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної

18 Квітня 2024 12:28

"Фрази - мотиватори для підтримки дитини"

Підтримуй дитину словами і вона знайде в тобі надійного друга. А навчиш її підтримувати себе, вона стане собі надійним другом на усе життя 

Почни з влучних фраз, які будуть зрозумілі малечі, асоціюються з певними позитивними образами та дають простір для власної інтерпретації.

До прикладу, це можуть бути слова героїв з мультфільмів. Назбирали їх трохи в каруселі 

А в коментарях поповнюємо список. Які саме круті фрази «мальованих» мотиваторів ти знаєш?

За матеріалами Всеукраїнської програми
 ментального здоров’я «Ти як?»

17 Квітня 2024 12:17

Відбір до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях "Ігри Нескорених 2025"

Ветерани війни, військовослужбовці та правоохоронці, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій, мають шанс представити Україну на міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених»

До 21 квітня включно триває реєстрація учасників на відбірковий національний турнір, що заплановано провести з 31 травня по 2 червня. За його підсумками буде сформована збірна в складі 35 осіб, які змагатимуться з представниками

<<<1 - 11 з 2489>>>