Завершилася Спартакіада школярів

8 травня на стадіоні ВАТ «КФТП» відбулися змагання з легкої атлетики, присвячені 65-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні та були підведені підсумки районної Спартакіади школярів за 2009-2010 навчальний рік.

Районна Спартакіада школярів тривала з вересня 2009 року по травень 2010 року і проходила з таких видів спорту: футбол, міні-футбол, баскетбол, волейбол, шахи, шашки, настільний теніс та легка атлетика.

У змаганнях з легкої атлетики серед ЗОШ І-ІІІ ст. перемогу отримала команда Холминської ЗОШ І-ІІІ ст. (учителі фізичної культури В.Павленко та В.Демченко), серед ЗОШ І-ІІ ст. — команда Забарівської ЗОШ І-ІІ ст. (учитель В.Летута).

Значний внесок у перемогу своїх команд зробили учні Холминської загальноосвітньої школи Антон Авдієвський (І місце з бігу на 1000 м та І місце зі стрибків у довжину), Юлія Примак (І місце з бігу на 100 м), Оксана Єременко (І місце з бігу на 800 м); Забарівської школи — Алла Кожановська (І місце зі стрибків у довжину), Олена Биховець (І місце з бігу на 100 та на 500 м), Анатолій Устименко (І місце з бігу на 100 м та ІІ місце зі стрибків у довжину), Летута Дарія (І місце з метання м’яча).

Загальні підсумки районної Спартакіади школярів такі:
серед ЗОШ І-ІІІ ст.:
І місце — Холминська ЗОШ І-ІІІ ст.,
ІІ місце — Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4,
ІІІ місце — Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст. №1;
серед ЗОШ І-ІІ ст.:
І місце — Будянська ЗОШ І-ІІ ст.,
ІІ місце — Б.-Слобідська ЗОШ І-ІІ ст.,
ІІІ місце — Жуклянська ЗОШ І-ІІ ст.

Команди-переможниці нагороджені дипломами відділу освіти, перехідними кубками та подарунками.

З вітальним словом до учасників змагань та команд-переможниць звернулися заступник голови райдержадміністрації А.І.Кун, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Я.М.Павленко та начальник відділу освіти РДА В.Г.Іваненко.