Виїзний день-приймальня в Сядринській територіальній громаді

10 квітня 2009 року, згідно з планом роботи Корюківської райдержадміністрації, проведено виїзний день-приймальню в Сядринській територіальній громаді.

За результатами виїзного дня-приймальні в Сядринській територіальній громаді відбулася підсумкова нарада, яку провів заступник голови райдержадміністрації з фінансових та соціально-економічних питань М.П.Ющенко.

У роботі наради взяли участь Г.Г.Чорний – заступник голови районної ради, Н.Д.Гончар – заступник начальник управління Пенсійного фонду в Корюківському районі, І.М.Сорока – дільничний інспектор, лейтенант міліції, Л.О.Примачок – головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації.

У ході проведення наради прозвітував Сядринський сільський голова О.М.Савченко та виступили керівники підприємств та організацій, розташованих на території сільської ради: В.О.Клюй– директор ПСП «Праця», Н.Б.Лиса – директор Сядринської ЗОШ І-ІІІ ст., Р.І.Бабич – директор будинку культури, І.З.Кулик – головний лікар Сядринської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Р.І.Бабич – директор комунального підприємства «Убідське», Л.О.Лашко – директор СТОВ «Олстас-льон».

Питання, які порушувалися жителями на виїзній приймальні, актуальні. Обговорення проходило активно, давалась оцінка роботи місцевих органів влади, порушено ряд питань, які потребують вирішення з боку районних організацій.

Після підсумкової наради відбувся особистий прийом громадян. З особистих питань до заступника голови райдержадміністрації М.П.Ющенка звернувся 1 громадянин, до заступника начальника управління Пенсійного Фонду в Корюківському районі Н.Д.Гончар звернулося 4 громадянина.

Жителями територіальної громади порушувалися питання про неблагополучні сім’ї; про забезпечення громади ветеринарним лікарем; про низьку закупівельну ціну на молоко; про благоустрій на території громади та інші.

За підсумками виїзного дня-приймальні райдержадміністрації в Сядринській територіальній громаді в.о. голови райдержадміністрації В.І.Чернуха дав ряд доручень.