<<<1 - 11 з 6787>>>


29 Квітня 2024 14:54

З початку року 7 тисяч українців отримали ваучер на безкоштовне навчання

Здобути омріяну освіту або підвищити свій фаховий рівень безкоштовно українці можуть за сприяння  служби зайнятості. Йдеться про отримання ваучера на навчання – документу, який дає право здобути нову професію або спеціальність чи підвищити свій професійний рівень, щоб бути більш конкурентними на ринку праці.

Від початку 2024 року вже 7 тисяч українців скористалися такою можливістю.

 

 

29 Квітня 2024 14:34

Інформаційно-пропагандистська війна Росії проти України: Харків

Удари з боку Росії, які носять відверто терористичний характер, мають на меті посіяти паніку й деморалізацію. Чи можливий новий наступ на Харків? Останнім часом, з посиленням обстрілів Харкова, значно пожвавилися й меседжі про можливі подібні наміри російського військового керівництва. Про це говорять і численні ЗМІ. І якщо спочатку такі повідомлення поширювали російські ЗМІ, то зараз тематика посилення російського терору проти Харкова почала

26 Квітня 2024 14:28

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків. Про стан поводження з ними розповіла сьогодні під час брифінгу в медіацентрі ОВА директорка Департаменту екології та природних ресурсів ОДА Наталія Грудницька.

Спікерка зазначила, що згадана

25 Квітня 2024 14:20

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності». Наразі вже обрано та орендовано приміщення, яке підходить під основні критерії донорів – це приміщення вже непрацюючої лікарні у Михайло-Коцюбинській громаді. З пошуком благодійному фонду допомогла Агенція регіонального розвитку області.

У планах – надання безоплатних реконструктивних

25 Квітня 2024 09:00

Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив парламент

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.

На графіці – основні зміни, які стосуються як військовослужбовців, так і цивільних громадян України.

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

 

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові - це сімейний бізнес родини Прокопенків. Павло та Олена започаткували його ще у  2017 році, до справи долучився і їх син Роман. Аби відновити та продовжувати

22 Квітня 2024 12:05

Програму додаткової грошової допомоги для пенсіонерів продовжено ще на 3 місяці

Програму додаткової грошової допомоги для пенсіонерів за рахунок коштів Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй (ВПП ООН), які проживають на територіях активних або можливих бойових дій, продовжено ще на 3 місяці: квітень, травень і червень. Ця програма підтримки пенсіонерів діє в Україні з серпня 2023 року

Пенсіонери у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та

22 Квітня 2024 11:30

Запитуєте – відповідаємо

Як увійти в особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України?

Увійти в особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України можна за допомогою Дія.Підпис, кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або засобами Інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA, зокрема, з використанням технологій BankID.

 

Що таке електронний підпис?

Електронний

22 Квітня 2024 11:06

Електронні послуги, які можна отримати онлайн на вебпорталі ПФУ

Щоб отримати потрібну інформацію та послуги з пенсійного та соціального забезпечення, не обов’язково звертатись до сервісних центрів Пенсійного фонду. Зробити це можна навіть не виходячи з дому, у будь-який зручний для себе час, скориставшись широким спектром електронних сервісів, які функціонують на вебпорталі Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/.

 

 

19 Квітня 2024 15:53

Майже 12 мільйонів гривень на пільгові кредити у села: як на Чернігівщині втілюється Обласна програма «Власний дім»

 

Чернігівський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі реалізує в регіоні вже шосту Обласну програму «Власний дім» (починаючи з 1999 року). Що це за програма та як вона впроваджується в області, розповів сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА заступник директора згаданого фонду Андрій Ільченко.

Мета цієї ініціативи – акумулювання кредитних ресурсів та видача довгострокових

<<<1 - 11 з 6787>>>