<<<1 - 11 з 3008>>>


22 Березня 2024 17:41

Валентин Гончаров:  «Віра в Бога і відчуття, що перебуваю на українській землі  - те, що не дало  зламатися в  полоні»

Сьогодні  у нашій громаді   справжня  родинна радість: зустрічали на  малій батьківщині нашого земляка, військовослужбовця Валентина Гончарова з с. Яблунівка.

Валентин потрапив у сотню військових, яких було  повернуто додому в рамках чергового обміну полоненими 8 лютого. Пройшовши перший короткий курс реабілітації, Валентину дали відпустку, аби він мав змогу побачитися з рідними, побути вдома.

 Традиційно, бо вже не вперше у нашій громаді,

22 Березня 2024 14:16

Сходи «Укрпошти» обіцяють відремонтувати

Крига скресла.  Є надія, що сходи у Носівському відділенні «Укрпошти»    таки відремонтують.

 Врешті,   це засвідчив у своїй відповіді на черговий лист  міської ради  генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

 Тема ремонту сходів приміщення  Укрпошти уже не просто хвилює, а й  дратує громаду не один рік.

Звісно, це неподобство  бачить і влада, однак, у цього приміщення є господар,  який має його

22 Березня 2024 12:56

У громаді – весняна толока

З настанням весни  всі стараємось навести лад у себе на подвір’ях та вулицях,  на прилеглих територіях біля своїх підприємств та організацій.

 Традиційно з 25 березня  до 15 квітня у Носівській міській територіальній громаді проходитиме толока з прибирання  та благоустрою території громади.  Саме в цей період  у нашому календарі зазначені  пам’ятні дати - День Землі і День довкілля, християнське свято – Великдень.

Саме тому звертаємось до всіх жителів 

20 Березня 2024 15:50

Навчаємось, аби працювати ще ефективніше

Працівники соціальної сфери  нашої громади завжди  несли  на своїх,  переважно жіночих плечах,  нелегкий тягар  з підтримки та допомоги найнезахищеніших категорій громадян. З початком повномасштабної війни їх число зросло, додалися ще вимушені переселенці. Окрім того, люди до працівників відділу соцзахисту звертаються переважно зі своїми наболілими проблемами,  розраховуючи на їх вирішення.

 Тому   бути соціальним працівником - це не лише знати 

20 Березня 2024 12:31

Зустрічаємо Валентина Гончарова на рідній землі!

Друзі!

У п’ятницю, 22 березня, о 10.00 зустрічаємо Валентина Гончарова  у Носівці!

Нещодавно повідомляли радісну звістку, що 8 лютого в результаті обміну був  звільнений  з російського полону  військовослужбовець, житель с. Яблунівка  Валентин Гончаров.

Він там пробув  майже   рік, пройшов  страшні  випробування:  і фізичні, і моральні. Тому відразу після обміну потребував  реабілітації . Оскільки його стан наразі відносно задовільний, Валентин  ненадовго

19 Березня 2024 17:33

Діти - джерело натхнення і відповідальних рішень дорослих

Сьогодні у нашу громаду завітали гості-партнери  шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні" (SALAR International ).

Делегацію у складі: Алекс Мазуркін - менеджер проектів SALAR International, Раян Нокс - керівник SALAR International, Санна Розен - заступник менеджера проектів SALAR International, Іева Калнінья - лідерка шведсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні" (SALAR International), Людмила Тараніна -

15 Березня 2024 12:58

Павло Трухан  - Герой України (посмертно)

З нагоди Дня українського добровольця Президент Володимир Зеленський зустрівся з військовослужбовцями та вручив державні нагороди, зокрема ордени «Золота Зірка» Героя України.

Президент висловив вдячність кожному українському солдату та кожному командиру, які б’ються заради України, та кожному, хто працює на спільну українську перемогу.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх українських героїв різних часів, які віддали свої життя, щоб Україна жила.

Найвищу

15 Березня 2024 12:22

Зі святом, творці затишку, чистоти і комфорту!

У третю неділю березня - професійне свято  відзначають    працівники житлово-комунального господарства. Люди, яким завдячуємо  комфортом  в школах, садочках, лікарні, чистотою на вулицях, в   парках.

 Часом,їхня робота непомітна, але вона важлива, бо це те, що  створює затишок, зручності для всіх жителів нашої громади щодень. Прочищені від снігу  і виметені від бруду   та освітлені  вулиці,  вивезене сміття, доглянуті клумби, вода в крані, тепло в  закладах

14 Березня 2024 08:00

Сьогодні - День добровольця

14 березня в Україні відбувається вшанування добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно  узяли до рук зброю, щоб захистити країну.

Події Революції Гідності, початок у 2014 році сучасної російсько-української війни та спротив нашого народу повномасштабному вторгненню рф 24 лютого 2022 року показали, що воїни доброї волі в Україні – непоодинокі. Добровольчий рух – один з феноменів українського

13 Березня 2024 15:06

Паспортний стіл змінив адресу

Носівський сектор УДМС у Чернігівській області відсьогодні вже працює за новою адресою: м. Носівка, вул. Центральна,20 (Приміщення  адмінбудинку, 1 поверх, праве крило, поряд з Центром зайнятості).

Міський голова Володимир Ігнатченко привітав колектив Носівського сектору УДМС, висловивши  тверде переконання, що все робиться для зручності людей. тепер все поряд: Центр надання адміністративних послуг і  паспортний стіл.

 Фахівці  сектору надають адміністративні

13 Березня 2024 15:00

Команда Програми «U – LEAD з Європою» відвідала Носівську громаду

Сьогодні міська рада приймала у себе поважних гостей і добрих друзів нашої громади, які були поруч фактично з початку впровадження реформи децентралізації на теренах Носівщини.
Наша співпраця триває вже сім років!
Програма «U – LEAD з Європою» - це програма співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами: Німеччиною, Швецією,
<<<1 - 11 з 3008>>>