08 Січня 2024 12:11

Втрати Носівщини у війні росії проти України у 2024 році

ІЛЛЯ ВОЛОДИМИРОВИЧ РЕНКАС (7.03.1998 – 4.01.2024)

Як боляче говорити про таких молодих людей у минулому часі.

 Відкритий погляд  красивої людини, який назавжди застиг в своїй останній усмішці у той момент, коли любив життя і радів йому.

Надійшло сповіщення про загибель  старшого  солдата Іллі Ренкаса, який народився і деякий час проживав в Носівці. Шкільні

20 Листопада 2023 15:42

Допомога нашим захисникам

Старлінк  від земляків  - нашим захисникам

Підтримка наших воїнів є постійною. Ось і нещодавно об’єднавшись у зусиллях, придбали Starlink і відправили його  за адресою у військову частину, де служить наш земляк Олександр Братченко.

 До цієї доброї справи долучилися працівники міської ради та жителі с. Дослідне.

Радіємо, що можемо подякувати  нашим захисникам   за захист.

Спільними

20 Листопада 2023 12:10

Вони пройшли російський полон

Носівчанин Ярослав Сорока повернувся з полону

Сьогодні у нашій громаді - визначна подія періоду війни: ми вітали на рідній землі нашого земляка, Ярослава Сороку, який повернувся з російського полону на свою малу батьківщину.

На площі перед адмінбудинком зібралися носівчани, міський голова Володимир Ігнатченко, який привітав Ярослава на рідній землі, вручивши йому Державний Прапор України, заступник міського голови Вікторія Вершняк – квіти.
20 Листопада 2023 11:25

Пишаємося нашими захисниками

 

Почесна нагорода Сергія Кожухівського

Приємно, коли тиждень починається з гарних новин з фронту. Це додає сили і віри, що незважаючи на надлюдські випробування, які долають наші воїни, з кожним днем  Україна наближається до Перемоги. Інакше – не може бути, бо завдяки таких козакам, як наш земляк Сергій Кожухівський з Володькової Дівиці, ми живемо на рідній, українській

12 Червня 2023 15:03

Нагороди наших Героїв (посмертно)

Нагорода Олександру Яницькому. Посмертно.

23 лютого в Чернігівській ОВА спільно з представниками ОК «Північ» та ТрО начальник ОВА В’ячеслав Чаус передав родичам 38-ми загиблих Захисників державні нагороди.  Серед них була і мама   нашого земляка Олександра Яницького .

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій