11 Жовтня 2019 11:39Повідомлення

10 причин, чому ваша дитина обов’язково має займатися музикою

Майже всі люблять музику – слухати її, співати або грати на інструменті. Тим не менше, незважаючи на загальний інтерес до музики, багато шкіл змушені видалити з програми музичну освіту. Таке рішення є помилковим, оскільки з відсутністю уроків музики школа втрачає не лише цікаве заняття, але й предмет, що наповнює учнівське життя яскравістю та відображається на загальній освіченості учнів. Чому ж музична освіта настільки важлива і яку користь вона приносить?

 

  1. Вправляння в музиці допомагає розвивати мовлення й мислення.

У школярів, які рано почали здобувати музичну освіту, краще розвиваються ділянки мозку, пов’язані з мовленням та здатністю логічно мислити. Ліва сторона мозку активніше розвивається завдяки музиці, а повторення пісень дозволяє краще засвоювати інформацію.

  1. Музика розвиває майстерність запам’ятовування.

Навіть

11 Жовтня 2019 11:35Повідомлення

10 ПРИЧИН ВІДДАТИ ДИТИНУ ДО МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ

Незважаючи на те, що дитина фальшивить, репетуючи пісні, і слуху в неї немає; незважаючи на те, що піаніно нікуди поставити, а бабуся не може водити дитину "на музику"; незважаючи на те, що дитині взагалі ніколи - англійська, іспанська, секція з плавання, балет і т.д. ...

Є вагомі причини все це подолати і все-таки вивчати музику, їх повинні знати всі сучасні батьки:

1. Грати на музичному інструменті - це слідувати традиціям

Всі європейські аристократи були музикантами. Це блискучий апофеоз світських манер. Дюк Еллінгтон почав грати на роялі тому, що навколо хлопця за інструментом завжди збираються дівчата. А навколо дівчини?

Увага, батьки майбутніх