Ряд заходів які будуть проводитись в рамках проекту, з одного боку прищеплюватиме молоді міста навички культурного, здорового і змістовного дозвілля, апелюватиме до моральних, духовних і загальнонаціональних цінностей, а з іншого - дасть змогу кожній молодій людині допомагати в організації цих заходів на волонтерських засадах і завдяки цьому відчути свою причетність до цього міста, цієї країни, цього народу.

1. Творчий захід до Дня Матері (13 травня)

Наші активісти виготовлять вітальні листівки з нагоди цього дня та роздадуть на вулицях нашого міста всім кого зустрінуть, щоб ті могли подарувати їх своїм мамам, висловивши принагідно свою любов і вдячність.

2. Інформаційно-просвітницька акція «Європа – це ми» (20 травня)

О 10:00 на центральній площі міста будуть роздані брошури які допоможуть краще зрозуміти значення Європейських цінностей для молодого покоління українців.

3. Фестиваль батьків та дітей «Смугастий равлик» (2 червня)

З 10:00 в парку що за будинком Культури буде проведено ряд заходів для батьків з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку, в рамках фестивалю: книжкова виставка, фотовиставка, театральні постановки, майстер-класи з рукоділля, ігри, конкурси, музичні номери, продаж книг та іграшок, дитячий кафетерій…

4. Похід у Карпати (16-22 червня)

Мандрівка на найвищу вершину України – Говерлу та до географічного центру Європи, неподалік міста Рахова!

5. Велопробіг до Синьківки з нагоди Дня молоді (23-24 червня)

Відвідаємо щорічний фестиваль «Дружби трьох народів».

6. Квест до Дня Конституції (28 червня)

Інтелектуально-пошукова гра стартує о 18:00 з центральної площі та змусить команди гарно попрацювати як м’язами так і звивинами, щоб знайти відповіді на поставленні питання.

7. Футбольний турнір на кубок «Альтернативи» (липень)

Команди юнаків та дівчат віком 11-15 років будуть мати нагоду протягом місяця кожної суботи з 16:00 змагатися за перемогу в нашому футбольному турнірі.

8. Велопробіг у вишиванках до Дня Незалежності України (24 серпня)

Одягай вишиванку і гайда на велопрогулянку містом – красиво і патріотично! Долучитися можна на центральній площі о 9:00.

9. Ніч патріотичного кіно під відкритим небом (25 серпня)

В ніч з суботи на неділю під відкритим небом в сквері, що біля адміністрації пропонуємо переглянути декілька патріотичних фільмів та провести приємний час у колі друзів.

Ми віримо, що внаслідок цього проекту буде виявлено велику кількість ініціативних і небайдужих молодих людей, які стануть міцним і чисельним активом нашої організації. В подальшому зможуть не лише підтримувати низку культурних, благодійних, екологічних, спортивно- оздоровчих та інших заходів «Альтернативи», а й самостійно їх ініціювати.

За детальною інформацією звертатеся за телефоном моб. 097-77-45-815 або пишіть на електронну адресу: [email protected]