Клуб "Фенікс"

11 травня 2011 року поновив свою роботу клуб для дітей з девіантною поведінкою «Фенікс», який створений при Корюківському РЦСССДМ ще в 2004 році.

Захід відбувся за ініціативи Корюківської районної державної адміністрації. Фінансово підтримали засідання клубу «Фенікс» благодійний фонд «Слов’янський», ПП Гаврюш, МПП «Глорія» та магазин побутової техніки «Плазма».

Учні з шкіл Корюківки та району відвідали районний історичний музей, де співробітники музею провели змістовну і дуже цікаву екскурсію.

Організатори заходу, відповідно до районної програми «Корюківщина для дітей» на період до 2011-2016 роки, підготували цікаву інформацію щодо розвитку козацтва в Україні, надали вичерпну інформацію щодо історії створення Корюківської Козачої Січі. У програмі були конкурси козацької тематики, розваги, вікторини; команда переможниця отримали заохочувальні призи. Виступ зразкового дитячого вокального гурту «Тріумф» центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Світлани Григорівни Колухонової додав веселого настрою всім учасникам зібрання.

Завершилося засідання клубу «Фенікс» частуванням справжнім козацьким кулішем. Про зустріч дітям будуть нагадувати пам’ятні сувеніри вручені І заступником голови Корюківської районної державної адміністрації Малиш Р.М.