back

Підведено підсумки проекту «Культурна родина - читаюча дитина»

20 січня 2014


18 січня було підбито підсумки соціального проекту Корюківської міської молодіжної громадської організації «Альтернатива», на чолі з керівником Володимиром Онищуком. Цей проект було розпочато 1 листопада 2013 року. Метою даного проекту був збір коштів для поповнення книжкових поличок сільських шкільних бібліотек Корюківського району.

Розпочала дану зустріч член молодіжної громадської організації Анастасія Гаврюш, яка розказала саму ідею виникнення цього проекту. За часів свого педагогічного виховання дітей у сільській місцевості, вона стикнулася з проблемою недостачі книжок у бібліотеках. З того часу вона мріяла допомогти закладам у придбанні читацьких цінностей.

Цей проект завершився успішно, тому що було зібрано коштів на суму близько 26 000 грн. За ці кошти придбано 1500 книг для бібліотек Корюківського району.

Володимир Онищук щиро подякував усім спонсорам, чиновникам, жителям Корюківського району та всім небайдужим до розвитку молодіжного середовища за плідну співпрацю та допомогу у придбанні книжок.

Присутнім на цьому заході благодійникам, на знак подяки було вручено подарунки, у вигляді саморобних закладинок для книжок.

А завершили дану зустріч брати Віталій та Дмитро Капранови, презентуючи авторську книгу «Мальована історія Незалежності України» та виконавши низку пісень на слова українських поетів.

Керівникам бібліотечних закладів району були вручені, придбані у рамках проекту, книжки. Завідувач Центральної районної бібліотеки Світлана Доропій подякувала організаторам проекту за активну діяльність у сфері молодіжної політики та співпрацю.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва