Чергове засідання Громадської ради

25 серпня 2021

 

 Відбулось  чергове засідання Громадської ради при Корюківській районній державній адміністраці, в якому взяли участь в.о.голови райдержадміністрації Анжела Ющенко, члени Громадської ради, начальник відділу освіти, культури і туризму райдержадміністрації Сергій Чорний, начальник  Корюківської експлуатаційної дільниці Деснянського басейнового управління водних ресурсів Андрій Прохоренко, начальник відділу земельних відносин Менської міської ради  Павло Терентієв.             

   В ході засідання, яке провів голова Громадської ради Микола Ющенко, було розглянуто та обговорено ряд актуальних питань.

  Зокрема, Сергій Чорний проінформував присутніх про стан  реформування освітніх закладів на території Корюківського району.

  Андрій Прохоренко доповів про використання водних ресурсів на території Корюківського району, а саме про забір води з річки Десна на полив полів на території Менській та Сосницької громад.

  Заслухали  Павла Терентієва про доцільність використання бюджетних  коштів Менської міської ради на екологічне покращення русла струмка Бабка в місті Мена Чернігівської області (капітальний ремонт водного об’єкта) на 2020-2022 роки .

  За результатами засідання були прийняті відповідні рішення.

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва