back

Робочий візит голови РДА до КНП "Корюківської центральної лікарні" Корюківської міської ради

13 січня 2021

 

   12 січня голова районної державної адміністрації Володимир Полубень з робочим візитом  завітав до КНП  "Корюківської центральної районної лікарні» Корюківської  міської ради де йде підготовка приймально-діагностичного відділення до здачі в експлуатацію та початку функціонування. З даного питання поспілкувався з генеральним директором Сергієм Пивоваром.

   В приймально- діагностичному  відділені виконані роботи по утепленню фундаменту та стін, пофарбовані  зовнішні та внутрішні стіни. Зроблені підвісні стелі, вимощено плиткою та линолеумом підлоги у кімнатах відділення. Залишились роботи по впорядкуванню кабінетів та установці медичного обладнання, яке буде закуплено за додаткові кошти виділені із державного бюджету.

   Реконструйовані приймально-діагностичні відділення мають стати міні-лікарнями з сучасним обладнанням, де мешканці району  зможуть отримати оперативну та якісну медичну допомогу. Завершується робота над рампою для автомобілів швидкої допомоги.

   Зроблено ремонт кабінету де буде розміщено  новий сучасний апарат для комп’ютерної діагностики, який наразі очікують.

   Лікарня придбала  джерело безперебійного живлення - дизельний генератор потужністю 150  квт. та додаткове устаткування для його монтажу.

   Роботи виконувало ТОВ "ІНЕКС РЕАЛ", згідно проведеного тендеру. загальна вартість робіт на об’єкті склала 5120,144грн.

   Дана реконструкція відбувається відповідно до президентського проекту «EMERGENCY» та входить в Національну програму «Велике будівництво».

 


 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва