back

У Чернігівській області виявлено 230 нових випадків COVID-19

24 жовтня 2020

 

 За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 24 жовтня зафіксовано 230 нових випадки інфікування COVID-19.

  ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 128 чернігівців, 16 жителів Прилуцького району, 13 – Чернігівського, восьми – Ічнянського. По дев’ять випадків у Бобровицькому та Козелецькому районах, по одному у Бахмацькому, Менському та Ріпкинському, по шість у Корюківському і Варвинському. Дванадцять хворих у Борзнянському районі, стільки ж у Прилуках. По два інфікованих у Куликівському, Срібнянському, Сновському районах та у Ніжині. З них вісімнадцять осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

  На жаль, маємо ще один летальний випадок. Від захворювання COVID-19 помер 71-річний житель Корюківки. Він мав супутні хвороби, що ускладнили перебіг коронавірусної інфекції. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

 Від коронавірусу одужало 92 жителі Чернігівської області: 12 ніжинців, 15 чернігівців, одинадцять мешканців Чернігівського району, дев’ять – Носівського, вісім – Козелецького. По три особи одужали у Борзнянському, Городнянському, Сновському районах, по дві - у Бобровицькому і Коропському. Семеро хворих одужали у Корюківському районі, стільки ж у Прилуках, п’ятеро - у Бахмацькому, четверо - у Ічнянському та один - у Семенівському. З них двадцять сім осіб лікувались у закладах охорони здоров’я.

 Загалом в області 7812 підтверджених діагнозів COVID-19, з них:
- 3522 пацієнти одужало;
- 3764 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
- 383 перебуває на госпіталізації у закладах охорони здоров’я;
- 121 летальний випадок;
- 22 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 957 ПЛР-тестів та 840 ІФА-досліджень.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва