back

Щорічне оцінювання рівня фізичної підготовки населення

15 жовтня 2020

 

   13 жовтня, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2015 №1045 «Про затвердження Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України» (зі змінами), наказу Міністерства молоді та спорту України від 0410.2018 № 4607 «Про затвердження тестів і нормативів для осіб, щорічне оцінювання фізичної підготовленості, яких проводиться на добровільних засадах, Інструкції про організацію його проведення та форми Звіту про результати його проведення», з урахуванням рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в період карантину в зв’язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID-19), відбулося щорічне оцінювання рівня фізичної підготовленості населення Корюківського району.

  Власним прикладом на заняття фізкультурою та спортом, вже не перший рік, надихали учасників  особисто голова райдержадміністрації Володимир Полубень та  перший заступник голови райдержадміністрації Анжела Ющенко.

  Розпочати програму здачі нормативів, які визначені Постановою Кабінету Міністрів, вирішили легкою розминкою, а вже потім перейшли до комплексу тестів і нормативів, які передбачені для кожної вікової групи та статі.

  Узагальнені дані проведеного оцінювання показали, що, в основному, рівень фізичної підготовленості населення працівників структурних підрозділів райдержадміністрації є достатнім. Кожен з учасників отримав задоволення від участі у проведеному заході.

  Найголовніше завдання заходу – оцінити власну фізичну підготовленість та спланувати майбутню роботу щодо самовдосконалення таким чином, щоб через рік виконати тести значно краще.

 

   

вапр
ууц
цуе
еку
паврва