back

Діти з багатодітних родин Чернігівщини отримали подарунки до Дня знань за рахунок обласного бюджету

15 вересня 2020

 

Перше вересня у кожного асоціюється з чимось новим. Нова школа, нові підручники, нові знання та нові друзі. Батьки прагнуть створили першовересневий настрій у кожного школяра і дорослого і маленького. Але є родини, які опинилися у непростій ситуації і їм потрібна допомога, щоб забезпечити всім необхідним дітей.

Про першокласників з багатодітних сімей потурбувалися у Чернігівській ОДА. І до Дня знань організували благодійну акцію. Діти отримали такі необхідні в школі набори для творчості, зошити, ручки, олівці, фарби та інші корисні дрібнички, які стануть в пригоді під час навчання.

- Цього року ми вперше на Чернігівщині провели акцію до 1 вересня і забезпечили необхідними шкільними наборами 78 дітей з багатодітних родин. В першу чергу ми хотіли допомогти батькам зібрати малечу до школи та створити першокласникам святковий настрій, - зазначає Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА.

Організатором заходу виступив Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, який профінансував акцію на суму 23,8 тис. грн в рамках Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва