back

Вітання з Днем фізичної культури і спорту

11 вересня 2020

       

Шановні працівники фізичної культури, вчителі, тренери,

ветерани галузі, спортсмени, шанувальники

і уболівальники спорту!

 

Щиро вітаю Вас з Днем фізичної культури і спорту!

 Фізична культура і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного     способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства,   важливим чинником зміцнення здоров'я кожного громадянина нашої  держави . 

Заняття фізкультурою та спортом гартують не лише тіло, а й дух людини.        Без фізичного виховання та спорту, без пропаганди здорового способу життя неможливе здоров’я людей. Тому наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, а для цього – створити всі відповідні умови.

Велика вдячність вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді!

Нехай для кожного жителя району  фізкультура і спорт стануть союзниками, принесуть радість і енергію, відчуття вічної молодості. 

Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог! Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, у справі популяризації та розвитку фізичної культури!

 

Голова районної

державної адміністрації                            Володимир Полубень

   

вапр
ууц
цуе
еку
паврва