back

Конкурс партнерських соціально-економічних проектів для протидії та зменшення впливу пандемії COVID-19

07 серпня 2020

 

  Уряд Швеції та Програма розвитку ООН (ПРООН) оголошують конкурс партнерських соціально-економічних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії COVID-19 на території України. Конкурс відбувається в рамках реалізації спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку».

  До участі запрошуються недержавні організації у партнерстві з бізнесом та / або місцевими органами влади, які об'єднали зусилля з метою реалізації економічних та соціальних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії коронавірусу в Україні.

  Пріоритет буде надаватись ініціативам, які націлені на розширення економічних прав і можливостей жінок та задоволення потреб найбільш вразливого та постраждалого населення з обмеженими можливостями, людей похилого віку, сільського населення.

  Активності запропоновані для імплементації, як частина проєктних пропозицій, можуть включати, але не обмежуватися визначенням соціально-економічних потреб регіону, інноваційні рішення у сфері соціально-економічного розвитку, освіти, працевлаштування, охорони здоров’я, міського проектування та залучення громад, які сприяють підтримці, розвитку або диверсифікації підприємницьких ініціатив для населення під час і після пандемії COVID-19.

  Сума наданого гранту буде варіюватися від 600 000 грн до 800 000 грн. Заявники мають підтвердити співфінансування у розмірі 50% від загального бюджету проєкту. Тривалість запропонованих проєктів не має перевищувати шість місяців.

  Кінцевий термін подання заявок: 11 вересня 2020 року.

  Більше інформації про конкурс та умови співфінансування – за наступним посиланням:

www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/projects/empowered-partnership-for-sustainable-development-program/partner-projects-contest.html

вапр
ууц
цуе
еку
паврва