back

Голова Чернігівської ОДА провів нараду щодо проєктів "Великого будівництва" на 2021 рік

06 серпня 2020

 

   Про об'єкти та проєкти, що увійдуть до програми "Велике будівництво" у 2021 році, йшлося під час наради, яку провів голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко з керівниками профільних підрозділів.

   -   Плануємо охопити як мінімум 5 шкіл, 5 садочків і 5 спортивних об’єктів. Об’єкт має відповідати певним критеріям та вимогам. Перше – комплексність, друге – якнайширше охоплення населення, третє - сприяти розвитку громади, – акцентував Андрій Прокопенко.

 

Зокрема, в ході наради звернули увагу на перспективний об’єкт – великий гімнастичний зал у Сновську.

-    Наявна база має всі шанси перетворитись на сучасний комплекс для гімнастів. А в перспективі стати місцем для проведення загальнонаціональних зборів та змагань. Доручив більш детально вивчити ситуацію та пропрацювати питання з профільною спортивною федерацією, - повідомив очільник області. - Зараз в Україні немає достатньої кількості тренувальних залів. Найбільш відомий - це гімнастичний зал в олімпійському центрі в Конча-Заспі. Проте і в ньому не вистачає простору для повноцінного тренування гімнастів.

  Голова облдержадміністрації дав підлеглим два дні на консультації та доопрацювання пропозицій по всім напрямкам для продовження планування «Великого будівництва» на наступний рік.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва