back

Повідомлення про оприлюднення документів державного планування

29 липня 2020

 

  Корюківська міська рада оприлюднює документи державного планування «Генеральний план с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області», звіт про стратегічну екологічну оцінку у складі Генерального плану та «План зонування території с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області»

 1) Повна назва документа державного планування: Генеральний план с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області, який є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обговорення довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту; План зонування території с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області, який розробляється на основі генерального плану населеного пункту з метою визначення умов та обмежень використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Корюківська міська рада.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) відповідно до  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадського обговорення документів державного планування – Генеральний план с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області, звіт про стратегічну екологічну оцінку у складі Генерального плану та План зонування території с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області розпочато з дня їх оприлюднення, а саме з 30 липня 2020 року у газеті «Маяк» та на сайті Корюківської міської ради http://koryukivka-rada.gov.ua/ і сайті Корюківської РДА http://koradm.cg.gov.ua/;

б) відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі, в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проектів документів державного планування та звітів про стратегічну екологічну оцінку;

в) громадські слухання заплановано провести о 12.00 год  14 серпня 2020 року в приміщенні Корюківської міської ради за адресою: Чернігівська область, м.Корюківка, вул. Бульварна, 6;

г) ознайомитися з проектами документів державного планування «Генеральний план с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області», звіт про стратегічну екологічну оцінку у складі Генерального плану та «План зонування території с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області», а також отримати додаткову інформацію можна за адресою: Чернігівська область, м. Корюківка, вул. Бульварна, 6 та на сайті http://koryukivka-rada.gov.ua/.

Зауваження та пропозиції до документів державного планування – Генеральний план с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області, звіт про стратегічну екологічну оцінку у складі Генерального плану та План зонування території с. Наумівка Корюківського району Чернігівської області  подаються до Корюківської міської ради в письмовій формі за адресою: Чернігівська область, м. Корюківка, вул. Бульварна, 6, чи на електрону пошту [email protected]. Відповідальна особа: Єрмоленко Яна Сергіївна.

Строк проведення процедури громадського обговорення, подання зауважень і пропозицій становить не менше 30 днів, тобто з 30 липня 2020 року по 30 серпня 2020 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

4) Необхідність проведення транскордрнних консультацій щодо проекту документа державного планування. Транскордонні консультації в рамках зазначеної стратегічно екологічної оцінки не проводяться.

З матеріалами Генерального плану можна ознайомитися за посиланнями:

Схема розташування населеного пункту в системі розселення

План існуючого використання території. Схема існуючих планувальних обмежень

Основне креслення. Схема проектних планувальних обмежень

Модель перспективного розвитку

Генеральний план. Основні положення

Поперечні профілі вул. Шевченка

Поперечні профілі вул. Стрільця

Поперечні профілі вул. Проектна №11

Розділ «Охорона навколишнього природного середовища» (звіт про стратегічну екологічну оцінку)

План зонування

План зонування території

 

 За інформацією Корюківської міської ради

вапр
ууц
цуе
еку
паврва