back

До уваги жінок підприємниць: розпочинає роботу онлайн-програма з розвитку бізнесу

15 липня 2020

 

 Громадська організація SheExport спільно з компанією Visa, у рамках глобальної кампанії She’s Next, запускає безкоштовну освітню онлайн-програму для жінок-підприємниць та власниць малого бізнесу.
  З 16 липня по 20 серпня включно буде проведено шість навчальних вебінарів від відомих тренерів, експертів та мотиваційних спікерів. Тривалість кожного вебінару - 2 години.
 Теми вебінару: кризовий менеджмент, управління бізнесом та розбудова комунікацій, бюджетування та управління витратами, фінансові інструменти для бізнесу, переговори, маркетинг та продажі, розбудова та управління брендом власного бізнесу.
 По завершенню кожного вебінару відбудеться тестування для перевірки знань за результатами навчального матеріалу. У разі успішного проходження чотирьох і більше тестів, учасники отримають сертифікат про успішне проходження навчання.

 Тренери програми:
-    Валерій Пекар, підприємець, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи та Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету, автор понад 300 статей із питань менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій;
-    Валерія Гузема, засновниця бренду Guzema Jewelry;
-    Наталія Кадя, експертка Neuroleadership Institute, NewYork, викладачка та авторка навчальних програм з нейроменеджемнту, емоційної компетентності та ефективних комунікацій;
-    Альона Мисько, експерт в управлінні фінансами з дев’ятирічним досвідом. Лектор в Unit School of Business та Superludi, спікер на TEDx. Працювала з PwC, AB InBEV;
-    Юрій Заярний, бізнес консультант з фінансів для МСБ, фінансовий директор, викладач на магістерській програмі MSc in Technology Management у Львівскій Бізнес Школі, фінансовий директор компанії «Бель Шостка Україна». Має двадцятирічний практичний досвід в фінансах в успішних глобальних компаніях (Procter & Gamble, TUI Travel, Bel Group). Розробляє та проводить авторські та корпоративні тренінги за спеціалізацією «Фінанси для не-фінансистів».
-    Шаміль Малачієв.

  Участь у освітній онлайн-програмі безкоштовна та здійснюється за попередньою реєстрацією: https://bit.ly/RegistrationSheIsNext.

Деталі на сайті: https://www.visa.com.ua/uk_UA/pay-with-visa/promotions/shes-next.html#1   та в соцмережі: https://www.facebook.com/events/274197007146701/.

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва