back

Інформація про графік та порядок роботи Корюківського підрозділу міграційної служби

25 травня 2020

Шановні громадяни!

 З 25.05.2020 року УДМС України в Чернігівській області та підпорядковані територіальні підрозділи працюватимуть у звичайному режимі, за звичайним графіком https://dmsu.gov.ua/chernihiv.

Надання адміністративних послуг, а також прийом громадян буде здійснюватися за всіма напрямками діяльності міграційної служби, але з урахуванням перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань.

Оскільки відновлює свою роботу і електронний сервіс «Електронна черга» на сайті ДМС, то хочемо нагадати як же просто ним скористатися. Потрібно лише перейти за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html , обрати послугу яку бажаєте отримати, підрозділ, дату та час. Підтвердженням вдалої реєстрації в електронній черзі буде смс повідомлення, яке надійде вам на телефон. Якщо раптом виникають якісь перебої в роботі даного сервісу, ви можете скористатися тел. служби технічної підтримки сервісу «Електронна черга»: (097) 470-05-05, (066) 470-05-05, (073) 470-05-05.

Важливо! Система електронної черги не допускає запізнення! У випадку Вашої відсутності у приміщенні підрозділу ДМС у момент виклику, Ваш запис до електронної черги буде анульовано системою.

Нагадаємо, що телефон гарячої лінії УДМС України в Чернігівській області залишається незмінним 0462-666-185.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва