back

До уваги жителів Корюківського району!

24 березня 2020

   

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 зі змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року №215, відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 12 березня 2020 року №75 «Про запобігання поширенню на території району коронавірусу COVID – 19» на території району з 12 березня по 03 квітня 2020 року введені карантинні заходи відповідно до яких забороняється:

  •  відвідування закладів освіти її здобувачам до 03 квітня 2020 року;
  •  з 12 березня до 03 квітня 2020 року проведення всіх масових заходів: культурних (в т.ч. заходи в сільських клубах та будинках культури, робота гуртків), розважальних, спортивних, релігійних, соціальних та ін., в яких беруть участь понад 10 осіб;
  •  з 12 березня по 03 квітня 2020 року робота субє’ктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування, закладів культури (в т.ч. бібліотечне обслуговування), торгівельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами звя’зку.

      Обмежуються відвідування бюджетних установ ( Корюківської РДА та її структурні підрозділи, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації). Ряд бюджетних установ  переходять на дистанційний режим роботи.

        Прохання обмежити на час карантину звернення до лікувальних закладів з питань планових, профілактичних обстежень. Дотримуватись особистої гігієни. Перебуваючи в місцях масових скупчень людей користуватись засобами індивідуального захисту та дезінфекції.

  У разі потреби ви можете звернутися за консультаціями та роз’ясненнями  за телефонами:

2-15-58 – приймальня райдержадміністрації та з питань роботи центру надання адміністративних послуг та державних реєстраторів райдержадміністрації.

2-13-55 - приймальня управління соціального захисту населення райдержадміністрації

2-14-69 – відділ освіти

2-14-54 – відділ Державного реєстру виборців

2-14-27 – служба у справах дітей

Просимо вас з розумінням та відповідальністю поставитися до дотримання карантинних заходів.

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва