back

Відбулось засідання комісії ТЕБ та НС

07 лютого 2020

 

   Сьогодні під головуванням Олексія Мірошниченка в районній державній  адміністрації відбулося  засідання районної комісії  з питань ТЕБ та НС. На засіданні  комісії розглянули план протиепідемічної  готовності та проведення протиепідемічних заходів у медичних закладах району на випадки захворювань, спричинених коронавірусом (2019-nCoV). Керівники медичних закладів району доповіли про стан  готовності медичних закладів до прийому з підозрою на нову коронавірусні інфекцію.

    Для оперативного реагування на можливі спалахи захворювання медичними закладами району було придбано медичні засоби, вже найближчим часом працівники мають пройти навчання щодо дій у випадку підозри на виявлення нового корона вірусу серед населення.

   В інфекційному відділенні Корюківської ЦРЛ, для забезпечення ізоляції хворих осіб підготовлене відповідне приміщення, згідно вимог щодо ізоляції таких пацієнтів.

   За результатами розгляду питання комісія затвердила план протиепідемічних заходів щодо недопущення занесення та розповсюдження випадків захворювань спричинених новим коронавірусом (2019-nCoV) та надання медичної допомоги на території Корюківського р-ну.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва