back

Відбулась сесія районної ради

19 грудня 2019

 

  Сьогодні  відбулась  двадцять восьма сесія Корюківської районної ради сьомого скликання.  У роботі пленарного засідання взяли участь  голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації,  сільські голови, представники інших районних відомств та установ.

  Передувало сесії засідання постійних комісій районної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

 Пленарне засідання розпочалося зі звітів голови районної ради Віктора Чернухи та директора районного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства Корюківкалі Олексія Іллюченка, які були взяті до відома одноголосно.

  Перший заступник голови районної державної адміністрації Анжела Ющенко ознайомила присутніх з проектами Програм:

   -  економічного і соціального  розвитку Корюківського району на 2020 рік; 

 - покращення матеріально - технічного забезпечення військовозобов’язаних, призваних за мобілізацією, забезпечення проведення заходів з мобілізаційної підготовки, мобілізації, територіальної оборони, призову громадян на строкову військову службу, навчальних зборів та агітаційних заходів щодо залучення громадян для проходження служби за контрактом в Збройних Силах України на 2020 рік;

   -  фінансова підтримка громадських організацій ветеранів, учасників бойових дій та інших категорій населення на період 2020-2021 років;

    -   «Цукровий діабет» на 2020-2021 роки.

   Начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Єременко проінформувала присутніх про внесення змін до рішення двадцять другої сесії районної ради від 20 грудня 2018 року «Про районний бюджет на 2019 рік» та ознайомила із проектом районного бюджету на 2020 рік.

   По кожному питанню, яке було розглянуто та обговорено депутатами районної ради на пленарному засіданні сесії прийнято відповідні рішення.

 



 
вапр
ууц
цуе
еку
паврва