back

Військово - патріотичні змагання "Ну-мо", хлопці!"

06 грудня 2019

 

Сьогодні, 06 грудня 2019 року, у спортивному залі Холминської ЗОШ, відбулися традиційні змагання серед учнів старшокласників «Ну-мо, хлопці!», присвячені Дню Збройних Сил України. Цьогоріч змагання проводилися між командами загальноосвітніх закладів району та Холминської ОТГ, у якому учасники продемонстрували свої знання та вміння, силові та фізичні якості, кмітливість з таких предметів, як «Захист Вітчизни» та «Фізична культура».

Учасників змагань на перемогу надихали завзяті вболівальники, вчителі, наставники та рідні. Розпочався захід з вшанування пам'яті хвилиною мовчання загиблого Героя,  нашого земляка, Олега Науменка, який загинув на Сході під час бойових дій  у лютому 2015 року та покладанням квітів до меморіальної дошки.

Програма заходу була традиційна, складалася  з 5 видів змагань.  З кожного виду змагань команди отримували певну кількість балів. Гарну підготовку, майстерність, спритність та кмітливість показала команда Холминської ЗОШ, завоювавши І місце, ІІ місце посіла команда Козилівської ЗОШ, ІІІ місце у запеклій боротьбі посіла команда Перелюбської ЗОШ показавши найкращий результат у підтягуванні на високій перекладині.

Всі учасники змагань отримали подарунки, а переможці були нагороджені грамотами та медалями. Також, грамотами та медалями були відзначені переможці та призери в особистій першості:

Підтягування на високій перекладині:

Коноваленко Станіслав (Перелюбська ЗОШ) – 1 місце;

Надточій Владислав (Олександрівська ЗОШ) – 2 місце;

Івахненко Володимир (Холминська ЗОШ) – 3 місце.

 

Стрибки на скакалці:

Івахненко Володимир (Холминська ЗОШ)  – 1 місце;

Матійко Андрій (Козилівська ЗОШ) – 2 місце;

Мочнєв Сергій (Олександрівська ЗОШ) – 3 місце.

Після урочистого нагородження учасників змагань чекав смачний обід.

Віськово-патріотичні змагання «Ну-мо, хлопці!» проводилися за ініціативи служби у справах дітей райдержадміністрації, відділу освіти, культури і туризму Корюківської райдержадміністрації, відділу освіти, культури, молоді та спорту Холминської селищної ради за сприяння районного військкомату.

 




 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва