back

Урочисти збори з нагоди Дня місцевого самоврядування

06 грудня 2019

 В Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.  Саме до представників місцевого самоврядування, йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє кожної територіальної громади.

Сьогодні, у  залі районної ради відбулися урочисті збори. Зі словами вітання до колег та присутніх звернулись  голова районної ради Віктор Чернуха, голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко та  перший  заступник міського голови Олександр Савченко які у своїх виступах  наголосили на надзвичайно важливій  ролі місцевих громад у системі державного управління, подякували  присутнім за особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, вирішення його актуальних проблем, професіоналізм, сумлінну роботу на благо територіальних громад району і побажали усім миру, міцного здоров'я, щастя, згуртованості і взаєморозуміння, поваги та вдячності від людей, наполегливості, непохитної віри у себе і майбутнє України. 

Кращих представників місцевого самоврядування нагороджено Почесними грамотами обласної та районної ради, районної державної адміністрації.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну депутатську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено:

Почесною грамотою Чернігівської обласної ради

Ющенка Віктора Володимировича - депутата Корюківської районної ради сьомого скликання

 

Почесною грамотою Корюківської районної ради

Бордакова Віталія Леонідовича - депутата Корюківської районної ради;

Летуту Ганну  Володимирівну - депутата Перелюбської сільської ради;

Летуту Сергія Миколайовича - депутата Охрамієвицької сільської ради;

Устименко Тамара Миколаївна - депутат Корюківської районної ради;

Яцину Сергія Григоровича - депутата Корюківської районної ради

 

Почесною грамотою районної державної адміністрації

Кирика Олександра Миколайовича - депутата Корюківської районної ради;

Кобця Сергія Петровича - депутата Рибинської сільської ради

 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва