back

Привітання голови райдержадміністрації з Днем місцевого самоврядування

06 грудня 2019

 

Шановні працівники, ветерани органів місцевого самоврядування та депутати усіх рівнів!
 

Майбутнє держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування, без реалізації права людини впливати на розв'язання проблем рідного краю. Тому питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів, посилення їх здатності активно долучатися до участі в управлінні регіональними і державними справами залишається актуальним і надалі.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого району і держави в цілому.

Тож від щирого серця вітаю з днем місцевої демократії всіх хто причетний до місцевого самоврядування. Впевнений в тому, що подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди в суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання, досягнення нових здобутків на ниві зміцнення Української державності. 

Бажаю всім міцного здоров'я та терпіння, щастя та добра,  витримки і стійкості, благополуччя і достатку. Нехай непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам  сили та наснаги.

 

З повагою,

голова районної державної адміністрації           Олексій Мірошниченко

вапр
ууц
цуе
еку
паврва