back

Відбулися змагання з волейболу, присвячені Дню Гідності та Свободи України

22 листопада 2019

 

     З нагоди відзначення  Дня Гідності та Свободи України, 21 листопада 2019 року, на базі Перелюбської ЗОШ відбулися змагання з волейболу.

     Змагання проводилися між збірними командами 5 шкіл району та Холминської ОТГ серед 2-х вікових категорій.

     Розпочався захід з вшанування пам'яті хвилиною мовчання загиблого Героя,  нашого земляка, Андрія Супруненка, який загинув на Сході під час бойових дій  у червні 2016 року, та покладанням квітів до меморіальної дошки.

      Зі словами вітань до присутніх звернувся заступник голови районної державної адміністрації Володимир Полубень: «Шість років тому, нашу країну сколихнули страшні події. Чомусь тодішній владі здалося, що наша країна має змінити проєвропейський вектор руху на абсолютно протилежний. Тоді сильні духом і тілом люди, інколи і ціною власного життя, відстояли європейський вибір народу на Майдані.  Трохи згодом все ті ж сильні духом люди боронили кордони нашої держави від зазіхань на наші землі північних сусідів. Саме тому потрібно постійно пам’ятати, якою ціною тоді ми здобули право на краще майбутнє і цінувати те мирне небо над нашими головами, яке тримають Збройні Сили України та небайдужі громадяни-волонтери.  Як тоді на Майдані, зараз на Сході нашої країни так і в спорті, і в житті вцілому, результатів досягає той, хто наполегливо працює і вірить у те, що робить. То ж нехай сьогоднішні змагання стануть для вас черговою сходинкою у вашому життєвому шляху, а ваші перемоги будуть допомагати ставати вам і нашій країні кращими».

     Переможцями змагань у середній віковій категорії стали: І місце – команда Охрамієвицької ЗОШ, ІІ місце - команда Білошицькослобідської ЗОШ, ІІІ місце – команда Прибинської ЗОШ.

     За підсумками змагань впевнену перемогу у старшій віковій категорії отримала команда Перелюбської ЗОШ, ІІ місце  зайняла команда Холминської ЗОШ, ІІІ місце – команда Холминської БДТЮ.

      Переможці змагань були нагороджені солодощами, медалями та грамотами.

      Вітаємо переможців! Так тримати! Пишаємося вами, наші спортсмени!

 

 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва