back

Перший заступник керівника Офісу Президента представив нового голову Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка

04 листопада 2019

 

Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов 1 листопада під час робочої поїздки на Чернігівщину представив громаді новопризначеного голову обласної державної адміністрації Андрія Прокопенка.

Сергій Трофімов відзначив, що область входить до групи лідерів з провадження реформи децентралізації та покращення бізнес-середовища, займає лідируючі позиції в IТ – сфері.

Новопризначеному голові ОДА необхідно врахувати потенціал, який має область, і докласти зусиль, щоб Чернігівщина дійсно стала інвестиційно привабливою територію. А від цього, у тому числі, залежатиме якість життя жителів області. Безперечно, значна увага має бути приділена й розвитку галузей охорони здоров’я, освіти, соціального захисту.

– Президент України Володимир Зеленський під час своїх робочих поїздок вивчає основні проблемні питання областей та окреслює шляхи їхнього оперативного вирішення. Глава держави поінформований про основні проблеми Чернігівської області, які вповільнюють її розвиток або негативно позначаються на соціальному захисті громадян,– зазначив Сергій Трофімов і акцентував, що основна задача нового очільника області – вирішити ці найболючіші питання.

Виконуючи доручення Президента України, Сергій Трофімов зачитав Указ про призначення та вручив новому керівнику ОДА посвідчення.

У свою чергу, Андрій Прокопенко висловив подяку за надану йому довіру та підтримку.

– Мою роботу люди оцінюватимуть за конкретними результатами. Вже зараз я визначаю три основні напрямки, які допоможуть забезпечити зміни в області на краще. Це – створення нових робочих місць, розвиток людського капіталу та боротьба з корупцією, – зауважив новий голова ОДА і додав:

– Люди голосували проти старої системи, і ми маємо цю мрію перетворити в реальність. Нам вистачить сил розібратися з проблемами. Ми йдемо у владу, щоб влада відстоювала не власні, а державні інтереси.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва