back

Відзначення Дня Захистника України Урочистості заходи.

16 жовтня 2019

13 жовтня корюківчани відзначали величне свято - День захисника України. Заходи з нагоди цього свята та Дня Українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці розпочались біля пам’ятного знака «Воїнам-учасникам АТО – борцям за незалежність України» мітингом, на якому віддали шану пам’яті загиблих на сході України та спільно помолитися за живих захисників Батьківщини.

Продовжились урочистості з нагоди Дня захистника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці на площі Героїв України. Керівники району і міста вітали захисників та всіх, хто робить вагомий внесок у справу захисту рідної землі. Голова районної ради Віктор Чернуха, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, міський голова Ратан Ахмедов,  дякували учасникам бойових дій та волонтерам за мужність і високе почуття патріотизму, зичили міцного здоров’я, миру та вручили почесні грамоти з нагоди Свята.

За мужність і героїзм, проявлені під час захисту незалежності і територіальної цілісності України, вагомий внесок у патріотичне виховання молоді, з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва Почесною грамотою Корюківської міської ради і медаллю «За оборону рідної держави» нагороджені:

– Животков Сергій Михайлович – учасник бойових дій на сході України, старший солдат 41-го окремого мотопіхотного батальону;

– Коваль Максим Михайлович – учасник бойових дій на сході України, сержант першої окремої танкової бригади;

– Никифоренко Антон Юрійович – учасник бойових дій на сході України, старший солдат 24-ї окремої механізованої бригади.

Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджені учасники бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції:

– Примаченко Володимир Михайлович;

– Сахута Сергій Володимирович;

– Туз Сергій Вікторович;

Почесною грамотою районної ради нагороджений:

– Чернуха Микола Петрович – учасник бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції.

Приєднався до привітань і військовий комісар районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Морозов, який також вручив відзнаки учасникам бойових дій.

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва