back

Привітання голови РДА з Днем захисника України

13 жовтня 2019

Дорогі захисники Української держави, ветерани!
 

Прийміть щирі вітання з величним національним святом – Днем захисника України. Це свято мужніх оборонців та визволителів рідної землі.

Відзначення Дня захисника України саме у цей день тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. Поєднання цих свят є символом непорушного звязку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги до них. Адже за багатовікову історію українського народу не один раз його сини ставали на  захист рідної землі.

Щирої подяки заслуговують ветерани війни та військової служби, інваліди війни, учасники українського визвольного руху, усі, хто свого часу боронив нашу Батьківщину від підступного ворога. Низький вам уклін і найкращі побажання здоров’я, благополуччя й довголіття.

Нинішні нащадки хоробрих українських козаків із честю відстоюють нашу землю. Ваша мужність та відвага наповнюють наші серця і душі гордістю та вірою. Захищаючи свою Батьківщину, ви показали незламність духу та патріотизм, якого ще не бачив світ.  Щиро дякую вам за це.

Бажаю усім сили та мужності, мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

Як говорив Тарас Шевченко: «У своїй хаті – своя сила і правда, і воля». Тож шануймо тих, чий святий обовязок – захищати свою хату, боронити свою правду – своєю силою і своєю волею.

 

З повагою,

голова райдержадміністрації                                                                                 Олексій Мірошниченко

 

 
вапр
ууц
цуе
еку
паврва