back

Спілка ветеранів Афганістану в Корюківці

28 вересня 2019

28 вересня в Корюківці пройшла конференція Чернігівської обласної організації спілки ветеранів Афганістану. Гостей з обласного центру та всіх районів області зустрічали голова Корюківської районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, заступник голови Корюківського міськвиконкому Олександр Биков, голова районної організації Спілки ветеранів Афганістану Сергій Бабич. Голова обласної організації Спілки Олександр Соколов та його побратими поклали квіти до пам’ятного знаку Захисникам України, пам’ятника Жертвам фашизму, відвідали Корюківський історичний музей.

            На початку засідання гостей привітав голова Корюківської районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, який охарактеризував сьогоднішню економічну і соціально-суспільну ситуацію в районі та співпрацю органів влади, самоврядування, бізнесу району з громадськими організаціями.

            Учасники зібрання обрали представників на Всеукраїнську конференцію Спілки ветеранів Афганістану, обговорили питання та підготували відповідні звернення до президента України, Уряду, Міністерства охорони здоров’я, Народних депутатів України з обговорених питань: перепрофілювання спеціалізованого чернігівського  госпіталю для ветеранів, намірів відкрити ринок сільськогосподарських земель, інших питань соціального захисту ветеранів.

            Начальник управління соціального захисту Корюківської райдержадміністрації Світлана Самсон роз’яснила присутнім актуальні питання призначення субсидій та їх монетизацію.

            В ході зборів, від імені Спілки Олександр Соколов вручив відзнаки Спілки за вклад в розвиток ветеранського руху голові Корюківської райдержадміністрації Олексію Мірошниченку, Корюківському міському голові Ратану Ахмедову, генеральному директору ПАТ "Слов’янські шпалери -  КФТП" Віктору Мураю.

            Також відзнаки і державні нагороди вручені членам Корюківської районної організації Спілки ветеранів Афганістану Олексію Приходьку та Олександру Матарикіну.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва